Leerzaam weekend Erasmus zondag

Erasmus 1  – NOC Kralingen 1   2 -4 en Erasmus 2 – MSV’71 2 0-7 (rust 0-2)

Voor Erasmus 1 laten we er maar wat standaard uitspraken tegenaan gooien,  als je niet vanaf minuut een bij de les bent, gaat het mis, a l na drie minuten stonden we op achterstand.  Achter de feiten aanlopen, noemen ze dat. Onze tegenstander mocht naar hartenlust combineren,  Wij combineerde ook, maar dan vooral in fouten. We mochten niet mopperen dat het bij rust slechts 0-2 was. Na rust ging het langzaam steeds iets beter, hoewel we eerst nog de 0-3 en 0-4 moesten slikken, kon Bas na een aantal Kralingse missers simpel intikken. Ondertussen speelden we met soms wel zes spitsen en dat we het echt wel kunnen, bleek daarna. Akram scoorde de mooiste van de wedstrijd, een pegel in het kruis en ook hier een standaard uitspraak: als de wedstrijd iets langer had geduurd dan had een gelijkspel er zeker in gezeten. Tijd om de begin dip weg te werken!

Erasmus 2 kent een 2e helft dip net zoals vorige wedstrijd, kunnen we het,  zij het wel tegen tegenstanders die een klasse hoger uitkomen, een helft bijbenen en geven het in de tweede helft compleet weg, vaak ingeluid door individuele fouten.

Ondanks de hoge uitslagen heeft gisteren veel opgeleverd om te kunnen komen tot een goed elftal in balans voor de competitie, wat dat betreft geen zorgen.

Morgenavond speelt Erasmus 1 een oefenwedstrijd thuis om 20:00 tegen SEV 1.