KMD Vets – sv Erasmus Vets: 4-0

De jaarlijkse traditie, die beter bekend staat als de “oliebollenwedstrijd”, speelde zich dit jaar af in Wateringen. Erasmus trad aan met een minimale bezetting en dat mocht opmerkelijk worden genoemd aangezien hier al lange tijd naar uit werd gezien. Supporters daarentegen waren in ruime mate aanwezig en dat werd uiteraard bijzonder op prijs gesteld.

Zoals gezegd konden wij ons op het aspect voetbal weinig permitteren. De vroege blessure van Peter kwam dan ook uiterst ongelegen en doorkruiste daarmee ons voetbaltechnisch plan. KMD oogde niet alleen iets fitter maar bleek dat ook te zijn. Resultaat veel druk op de goal van Angelo en weinig druk op de goal van KMD. De 1-0 ruststand was dan ook zeker verdiend voor KMD. Wellicht had de 2-0 kopbal van “hun Paula” gewoon geteld moeten worden, maar deze werd helaas voor KMD wegens buitenspel geannuleerd. Paula, de enige dame op het veld, bleek het geheime wapen van KMD te zijn. Blijkbaar is dat lastig verdedigen! Hoe hard ga je in of juist niet. Tja dit behoeft geen verdere uitleg.

Na de thee wist zij 2x te scoren en dat geeft ons toch te denken. Uiteindelijk bleek de pijp bij ons leeg en ging deze editie met een 4-0 overwinning voor KMD de boeken in. Na het sportieve element werd snel overgeschakeld naar het element gezelligheid. De wedstrijd werd onder het genot van een drankje vakkundig geëvalueerd. De chinees uit Kwintsheul verzorgde het buffet en daar werd door een ieder van genoten. En bij de eerste signalen van de alcoholcontrole op de heulweg, en het parkeerterrein van KMD wisten we er toch nog een verlenging in de kantine uit te persen. Nadat dit “gevaar” was geweken kwam er rond de klok van 21 uur een einde een gezellig voetbalfestijn.

Groet Michel.

Tot de volgende wedstrijd.

Michel.