Herman Ballering overleden

Afgelopen woensdag 12 juli is Herman Ballering op 84-jarige leeftijd overleden. Herman is vanaf zijn jeugd verbonden geweest aan V.V.P. en later sv Erasmus.
In zijn jeugd en later in de senioren speelde Herman in de lagere elftallen. Door zijn werk in de vleesverwerkende industrie moest Herman altijd vroeg op en had daardoor geen gelegenheid om te trainen. Op zondag was voetballen zijn uitje en bezocht hij als trouwe supporter de wedstrijden van het 1e.
Na zijn actieve voetbalperiode werd Herman leider van het 3e en na een aantal jaren het dit elftal geleid te hebben, werd hij leider van het 1e van V.V.P.
Al die jaren deed hij het met plezier voor zijn cluppie en als wij hem tegenkwamen vroeg hij als 1e naar de ontwikkelingen binnen de vereniging.
Door het vorig seizoen wegvallen van Zondag 1 hebben wij hem het afgelopen jaar niet meer gezien. Zijn gezondheid was al jaren tanende en het werd steeds moeilijker voor hem om zich zelfstandig te verplaatsen.
Met Herman verliezen wij een trouw supporter. Wij wensen zijn vrouw Corrie en overige familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Herman ligt in rouwkamer “De Duif” van zorgcentrum de Ark, Herenstraat 85, Wateringen, alwaar maandag 17 juli van 19.00 tot 20.00 uur gelegenheid is om afscheid te nemen.
De uitvaartdienst is op dinsdag 18 juli om 11.30 uur in de kapel van het zorgcentrum.
Aansluitend zal de plechtigheid voorafgaand aan de crematie plaatshebben in de aula van crematorium Eikelenburg, Eikelenburglaan 7, Rijswijk. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren.