Geflatteerde nederlaag voor Erasmus 1 zondag

Erasmus 1 verloor, zij het geflatteerd, van Wippolder met 4-1. Erasmus had de eerste 20 minuten het betere veldspel echter was niet gevaarlijk in de 16 meter. Wippolder kwam er nauwelijks aan te pas maar wist uit het het niets toch te scoren. Een voorzet werd slecht verdedigd waardoor de kleinste man bij Wippolder raak kon inkoppen. Niet lang daarna kwam Erasmus verdiend op gelijk hoogte door een schitterende aanval met een nog fraaiere afwerking door Appie. Lang genieten was het niet. Vlak voor rust was het toch weer Wippolder wat langszij wist te komen door wel een zeer dubieus doelpunt (bal werd met de hand meegenomen). Na rust werd de wedstrijd te snel in het voordeel voor Wippolder beslist waardoor het nimmer meer een echte wedstrijd kon worden.

Volgende week REMO thuis, bij winst zal Erasmus bijna zeker kunnen zijn van nog een jaar 3e klasse.