ErasmusJO11 verliest dik in een leuke wedstrijd

Een wedstrijd met 10-0 verliezen en toch een leuke wedstrijd ! kan dat ?….. ja dat kan ! Zonder de geblesseerde Chris (zwaar gekneusd borstbeen) traden we met goede moed na een paar prima trainingen aan tegen de ongeslagen koploper GSC/ESDO. De eerste 5 minuten pakte volledig verkeerd uit: 4-0 achterstand maar daarna herpakten de spelers zich en werd er prima gevoetbald met een aantal mooie aanvallen en schoten op doel: maar ook dit keer stonden paal en lat ons in de weg. Ook de 2e helft deden alle spelers prima hun best en had Arda een paar mooie reddingen. Aanvallend lukte het niet om het net te vinden en dat lukte de tegenstander beter. Uiteindelijk een 10-0 nederlaag geleden tegen een goed voetballende tegenstander maar ook de spelers van ErasmusJO11 hebben laten zien dat ze dit ook kunnen. Dit geeft hoop voor de eerstkomende wedstrijden. Voor Chris nog een snel herstel toegewenst !