ErasmusJO11 speelt prima wedstrijd.

Afgelopen maandag ging de doordeweekse wedstrijd nog verloren maar na een prima training woensdag hadden we er weer zin in. Helaas had Romayren zich ziek afgemeld. Voor de zekerheid Issam gevraagd om in te vallen als keeper en dat pakte prima uit. De uitwedstrijd hadden we tegen VELO nog met 6-2 verloren. De spelers van Erasmus begonnen goed, pakten de ballen snel af en met goed overspel werd een voorsprong van 1-0 genomen. VELO had ook een paar handige spelers in het team en maakte al snel 1-1. Daarna was het Erasmus dat het goede spel weer oppakte met snelle dribbels, lekker pingelen, goede voorzetten met als resultaat een 4-1 voorsprong met de rust. Na rust met wind tegen werd het team steeds meer naar achteren gedrongen met een 4-2 als resultaat. Het is dat Issam een paar mooie reddingen van huis meegenomen had anders had VELO nog dichterbij gekomen. De laatste 10 minuten waren weer voor Erasmus met een verdiende 5-2 als resultaat. Maandag geen training vanwege de Pasen, woensdag trainen en zaterdag de laatste thuiswedstrijd tegen Die Haghe.