ErasmusJO11 schiet met scherp

Na een prima wedstrijd tegen Houtwijk en 2 goede trainingen (met een nieuw trainer erbij) afgelopen week, trad ErasmusJO11 vandaag aan tegen WateringseVeld. De uitwedstrijd werd teleurstellend met 2-2 gelijk gespeeld. Met 8 tegen 8 en in de vaste opstelling werd de eerste helft aangevangen. De eerste 10 minuten mooie aanvallen en scherpe voorzetten maar de bal wilde er maar niet in. Met wind tegen bleven de spelers goed in beweging en met goed samenspel viel de eerste goal. En dat werden er nog 2 voor rust. Een bal op de paal en een vrije trap op de kruising leverde mooie speelmomenten op. En deed de tegenstander niets dan ?…………. jazeker maar de verdediging onderschepte alle ballen en onze keepers waren in vorm vandaag. Na rust met wind mee ging het voor de wind met een paar mooie doelpunten en veel schoten op het vijandelijke doel. De laatste 10 minuten liep iedereen mee naar voren om ook een bijdrage te leveren aan het scoren en dat ging vaak iets te gehaast en zelfzuchtig. Een mooie 6-0 (of was het 7-0) overwinning en voor het eerst dit seizoen geen tegendoelpunt.