ErasmusJO11 raakt 2e helft op schot

Na een zware wedstrijd, en een stevig verlies tegen Vitesse Delft voor de HaaglandenCup stond vandaag de wedstrijd tegen Westlandia op het programma. Voor de wedstrijd de opstelling doorgenomen en afgesproken fel van start te gaan. Het moet gezegd: de afspraak over wie waar zou staan ging goed maar van enige felheid en inzet was niets te merken. Wellicht dat dit te maken had met het aanvangstijdstip van de wedstrijd ??. Dit leverde een 3-2 achterstand op bij rust. Na de rust een keeperswisseling en een pep-talk van de leiders. Kennelijk sloeg dit aan ! Nu met wel veel inzet en goed voetbal werd de tegenstander in de verdediging gedrukt en al snel vielen de doelpunten en de voorsprong. Ook Westlandia drong nog aan en kwam ook nog even op voorsprong. De laatste 10 minuten lukte echt alles met inzet, overspel en mooie doelpunten. De beste 2e helft van het seizoen leverde uiteindelijke een prima 8-6 overwinning op en ook de complimenten van de tegenstander voor een mooie sportieve wedstrijd.