ErasmusJO11 had er zin in

KMD JO 11 – Erasmus JO 11 op zaterdag 1 april. Vandaag was Chris er niet voor een weekendje weg en Leo had een feestje.
Kleine Arda zat voor de wedstrijd al in een “hoge boom” toen zijn vader tegen hem zei: ”Er is vandaag geen wedstrijd…..!”. Gelukkig was het een 1 april grap.
Het regende de hele wedstrijd, maar daar trokken we ons niet zoveel van aan. Binnen de kortste keren scoorde Quilian de 1-0. Romayren volgde al snel met de 2-0. Daarna zakten we een beetje weg en KMD kwam terug tot 2-2.
In de rust hebben we nog even goed de puntjes op de voetbal-i gezet en we gingen er in onze bekende opstelling weer tegenaan. Het mooiste moment was de vrije trap van Quilian en Romayren: Quilian deed alsof, de muur verdween en Romayren scoorde in de hoek.
Ryan had even pech toen er iemand op zijn hand ging staan, maar we maakten wel de 4-2. Vlak voor tijd maakte KMD nog 4-3.
Met z’n allen weer goed gespeeld…en Heissem gaat binnenkort ook nog meedoen!