ErasmusJO11-2 sluit verliezend het jaar af

De laatste drie wedstrijden vóór de winterstop werden met wisselende resultaten afgesloten. Op het wat vreemde kunstgrasveld bij Westlandia duurde het even voordat iedereen er was maar eenmaal begonnen aan de wedstrijd was het direct raak. Met de rust nog een gelijke stand maar na rust lukte alles. Mooie aanvallen met prima schoten op het doel: het was genieten voor spelers en ouders. Een mooie 6-2 overwinning als resultaat. Over de thuiswedstrijd tegen GSC/ESDO kunnen we kort zijn: geen inzet, niets lukte en de tegenstander was gewoon beter: een 7-0 nederlaag. De uitwedstrijd tegen VELO begon slap en rap stonden we 4-0 achter, hoewel wij zeker een prachtige goal maakte: maar de scheids wilde daar niets van weten helaas. Na de eerste mindere tien minuten toch nog alles uit de kast gehaald voor een goed resultaat maar geloof het of niet: paal en lat stonden ons 5x in de weg. Zeker de tweede helft goed gespeeld met mooie doelpunten. Nu nog drie keer trainen in 2016 en op 7 januari 2017 op het grote veld tegen ErasmusJO13-2 spelen. En daarna start de competitie weer tegen Houtwijk op 14 januari.