ErasmusJO-11 redt het net niet

Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen KMD op het programma. Gelukkig was iedereen weer beter zodat wij met 9 spelers (helaas zonder meiden) aan de start van de wedstrijd konden beginnen na eerst de opstelling te hebben besproken. Vanaf het begin zaten de spelers van Erasmus fel op de bal en dat leverde een mooi begin van de wedstrijd op. Helaas kregen wij 2 ongelukkige doelpunten tegen maar met een mooie aanval ook een verdiende tegentreffer. De 3-1 van KMD kwam door een korten onoplettendheid van de scheids die verder een prima wedstrijd floot. In de rust afgesproken door te gaan met jagen op de bal zowel voorin als achter. Dat leverde een mooie 3-2 op en daarna zelfs een bal onderkant lat die wel of niet over de lijn ging. Direct profiteerde de tegenstander hierna en 2x onoplettendheid in de achterhoede leverde 2 doelpunten voor KMD op. Met inzet en goed spel werd het vijandelijke doel opgezocht en enig pech kan het team niet onthouden worden. Uiteindelijk een 6-4 nederlaag geleden met veel inzet soms goed voetbal maar ook wat pech vandaag.