Erasmus zondag weet zich te revancheren

Gisteren wisten de elftallen zich goed te revancheren van de valse competitie aanvang. Wanica Star –  Erasmus werd 3-3, HMC 2 – Erasmus 2 2-7 en Erasmus 3 won met 3-1

Erasmus 1; Lopend naar een uitwedstrijd, waar kom je dat nog tegen?,  Aangekomen heerste er vooral stilte en was het goed te zien dat de supportschare aan Erasmus zijde weer toeneemt en leek het of Erasmus thuis speelde.  De Star(s) stonden waarschijnlijk bij het American Football te kijken. Onze supporters stonden gewoon langs de lijn, met opvallend veel ouders. Even de kat uit de boom kijken en dan zelf toeslaan via Amin. Al had die bal er best wel eerder in gemogen. Die voorsprong verdween zomaar en was ook zomaar weer hersteld via de ingevallen Metin met een prachtige goal buitenkant wreef. Maar weer was het niet genoeg, sterker nog, vlak voor tijd kwamen we ook nog achter.

Opgeven ?  Niks daar van.,  Robin jaste een vrije trap prachtig in de allerlaatste seconden binnen, zodat er alsnog loon naar werken kwam en Erasmus een meer dan verdiend punt (hadden er drie moeten) zijn toch nog overhield.

Goed dat Robin net voorgesteld was,  wat zou opa Fred daarvan denken?

Erasmus 2 veegde de eerste helft het veld aan met HMC 2 door goed gebruik te maken van de situatie dat HMC moeite had 11 speler op tijd aan de start te krijgen. Erasmus in een 3 5 2 systeem wist de ruststand op maar liefst 0-6 te brengen. Doelpuntenmakers: 0-1 Murat, 0-2 Romano (assist Murat), 0-3 Jeroen (assist Murat), 0-4 Marco, schitterende tegendraadse kopbal (assist Murat), 0-5 Murat, 0-6 Romano.

Na rust wist HMC zich beter te pareren en vond Erasmus het wel best en werkte een slechte tweede helft af daar waar in de eerste helft alle doelpogingen raak waren werden nu de doelpogingen niet verzilverd en wist alleen Ap 0-7 het doel te vinden. Dat HMC daarna nog twee maal wist te scoren was mn door nalatigheid.

Man of the match zou je verwachten Murat, zeker op basis van een weergaloze eerste helft, echter Jeroen Jordaan gaat er met de titel vandoor obv twee helften.