Erasmus zondag veilig

Gisteren wist Erasmus thuis tegen REMO het 3e klasse schap veilig te stellen door met 2-0 te winnen van REMO. In de eerste helft ontstond een interessant gevecht waarbij het nog alle kanten op kon gaan. Echter Tim wist door een aantal cruciale reddingen Erasmus in de wedstrijd te houden. De wedstrijd kantelde in het voordeel van Erasmus toen Erasmus in de 55e minuut met 10 man kwam te staan. Inzet, strijd en aardig voetbal waren toen de hoofdingrediënten.  Een handig versierde vrije trap door Dennis rond de 16 meter werd schitterend binnengeschoten door Michael. Nadat ook REMO met 10 man kwam te staan maakte Appie met een fraaie lob over de keeper aan alle onzekerheid een einde en wist Erasmus zich verzekerd van nog een jaar 3e klasse-schap. Met nog twee wedstrijden te gaan kan Erasmus vrij uit voetballen.