Erasmus zondag herpakt zich

Erasmus 1 speelde met 3-3 gelijk tegen HMC en Erasmus 2 wist wederom te winnen nu met 2-0 tegen Celeritas 1. Erasmus 1 thuis in het groen, nog nooit vertoond. Mooi dat we op die manier nog ongeslagen zijn.

Met veel supporters langs de lijn, hadden we vooraf bedacht om wat hoger druk te zetten. Meteen al met resultaat. Dichtbij de HMC-goal veroverden we de bal, tik-tik-tik en Firat kon afronden 1-0.

Helaas stonden we iets te lang na te genieten en dat leverde de gelijkmaker op. HMC was wel wat meer op onze helft, maar wij waren gevaarlijker en Firat opnieuw trefzeker 2-1 bij rust.

Net daarna weer zo’n momentje en was het weer gelijk. Na een rode kaart kwamen we in ondertal en op achterstand maar opgeven hoort niet bij ons.

Ton kopte bij de tweede paal de 3-3 binnen. Het werd nog moeilijker toen het ondertal groter werd maar ook dat wisten we te klaren.

Een punt verdiend door noeste arbeid.

Dat houden we er in, volgende zondag bij Steeds Hoger.

Erasmus 2 komt met de week beter in vorm. Nu was het Celeritas die met 2-0 werd verslagen. De 1-0 kwam van Ap die met een fraaie krul de bal in de bovenhoek draaide. Maurice gooide uiteindelijk de wedstrijd op slot door zelf de bal beheerst in te schieten. Hierdoor klimt Erasmus naar de 4e plaats. Wie weet niets hoeft alles mag. Volgende week de lastige uitwedstrijd tegen WIK.