Erasmus zaterdag wint overtuigend

Afgelopen zaterdag wist Erasmus (zat) 1 de nederlaag van de week ervoor weg te poetsen, er werd namelijk uit bij Wanica Stars met 1-9 gewonnen.

Vanaf minuut één was Erasmus de bovenliggende partij en zodoende werd het eenrichtingsvoetbal. Binnen drie minuten was het dan ook raak, het doelpunt werd gemaakt door Stephan de Roode. Dezelfde Stephan de Roode zorgde ook voor de 0-2 en 0-3, een loepzuivere hattrick!

Bij een 0-3 stand en de overwicht op het veld kon de overwinning Erasmus ook niet meer ontgaan. Zeker niet toen Wanica Stars na een half uur spelen een rode kaart ontving. De druk werd steeds groter en Erasmus kreeg een paar goede kansen om de score uit te breiden. De grootste kans was voor Danny Lamens, die de bal ongelukkig van een meter of 5 van het open goal over wist te schieten. Uiteindelijk viel in de 40ste minuut de 0-4, Rami Abdelrazak tekende voor zijn eerste van de wedstrijd.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Rami Abdelrazak maakte zijn tweede van de wedstrijd en door een doelpunt van Stephan de Roode stond er 0-6 op het scorebord. Toch probeerde Wanica Stars nog iets van de wedstrijd te maken, na wat onoplettendheid bij Erasmus werd het 1-6.

Bij Erasmus was het ook de wedstrijd van de terugkeer van twee spelers. Maikel van Wijngaarden en Jamal Elouarti mochten invallen na blessureleed. Laatstgenoemde scoorde de 1-7. Vervolgens werd het vlak voor tijd ook nog 1-8 (door Tom Honders) en 1-9 door O-19 talent Ibrahim el Asilli.

Opstelling: Tim Geurse, Delano van den Bosch, Mo Aydin, Bertus Flaman, Kasper Koers, Ron Spaans, Tom Honders, Herman van de Keuken, Rami Abdelrazak, Stephan de Roode, Danny Lamens
Wissels: Maikel van Wijngaarden, Jamal Elouarti, Ibrahim el Asilli, Yordi van Rhenen