Erasmus VE 2 – ODB VE 2: 2-1

Ik hoop dat we later deze wedstrijd als keerpunt van het seizoen 2015-2016 zullen betitelen.

Was het de nawerking van Steve’s bruiloft of toch de, altijd onderschatte, in–  en output van Max , Sommige zochten de verklaring bij de scheids, die op stemvolume heel ODB van het gras blies of heeft Rogier een punt, met zijn “all by myself…..don’t wanna be….all by myself” . We weten het niet maar dat er 3 punten in de knip zitten, weet ik wel.

Het eerste halfuur was het spel oogverblindend wat meer zegt over de zonneschijn dan het voetbal. Met verdedigen via de lat en knap keeperswerk, hielden we lang stand maar uiteindelijk tikte ODB er een in. Tot ieders verbazing was het, na een paar minuten alweer gelijk. Bullent wist, hangend in de lucht ,vernietigend de bal in het goal te knikken.  De tweede helft gaf een ander beeld , nu domineerde Erasmus maar wist niet te scoren. De onrust en de druk van ODB nam toe. Maar ja, dan heeft Erasmus toch nog een joker  achter de hand , onze supersub Bot. Met een wedstrijd in de benen wist hij nog dat kleine extra zetje te geven en door zelf te scoren sloten we de zondag winnend af.  De scheids vond dat iedereen onderhand wel uitgeluld was en dat de kelen moesten worden gesmeerd. Ayoub ook pas getrouwd, zorgde voor een afterparty. Drank, lekkere hapjes en winnen, wat kan het leven toch simpel zijn.

Heren, wie regelt er bij de volgende thuiswedstrijd de afterparty? Een tweede leg op je 50ste , een derde huwelijk, gelukkig gescheiden …. er is altijd wel een goede reden om wat te vieren. Ray had het al over sneetjes en sandwichen maar of hij het over dezelfde afterparty had, ben ik even kwijt.

Senior

Doelpunten