Erasmus op zondag das toch genieten

Gisteren een vol programma op Erasmus waarbij Erasmus 1 – Steeds Hooger 1 eindigde in een gelijkspel 2-2, Erasmus 2 won van koploper WIK met 3-0 en Erasmus 3 verloor in de laatste minuut met 2-3. Bij Erasmus 1 zijn soms zaken onnavolgbaar. Zo viel er doordeweeks te noteren, dat Thierry Henry nog langzamer was dan Aaron Meijers. Bleek het om een FIFA-computerspel te gaan. Voetbal houdt ons duidelijk bezig, in al zijn verschijningsvormen. Steeds Hoger hield ons ook flink bezig. En andersom.

Wist U trouwens dat je ook met de bil kunt scoren ?, De rechter bil, zo bleek bij navraag aan Murat die verleden week bij Erasmus 2 ook al op dreef was, die het overigens ook met de rechtervoet kan, een pareltje in de kruising. Tussendoor was het gelijk geworden en ook de tweede voorsprong konden we helaas niet vasthouden. Onnavolgbaar dat het bij 2-2 bleef met twee ploegen vol op de aanval en kansen te over. Het talrijke publiek heeft genoten, want zoiets zie je niet bij de FIFA!

Volgende zondag zijn we er weer, uit bij HMC.

Erasmus 2 moest tegen koploper WIK. Vooraf al gewaarschuwd dat we het moeilijk zouden krijgen tegen een jonge ploeg, echter Erasmus verrast vriend en vijand en speelde zijn beste wedstrijd tot nu toe en kon na afloop spreken van een heuse teamprestatie, werkelijk waar niemand verzaakte en bleef vanuit zijn taak voetballen. Na 70 minuten stond het nog steeds 0-0 waarbij Rik Muller een aantal cruciale reddingen verrichte zodat Erasmus nog geen tegendoelpunt had gekregen en daar waar de tegenstander niet wist te scoren was die wel aan Erasmus wel besteed. In 10 minuten wist Erasmus 3x te scoren, eerst Romano op aangeven van Sjors daarna was het de beurt aan Tony die zich zelf in stelling bracht en beheerst wist te scoren 2-0. Daarna nogmaals Tony die neergelegd werd in de 16, penalty die beheerst werd ingeschoten door Marco en daarmee WIK een koude douche bezorgde.

Man of the Match was moeilijk vandaag maar Rik Muller werd unaniem gekozen!