Erasmus JO11 met 2 teams aan de start

Hadden we vorig jaar in deze groep slechts één team dit jaar zijn het er twee met één team eerstejaars spelers en één team tweedejaars spelers. In tegenstelling tot de andere teams wisten deze teams niet vaak het net te vinden met 2 nederlagen als gevolg. Hierbij de verslagen:

SV ‘s-Gravenzande JO11-5  –  SV Erasmus JO11-2:
Vandaag hadden we 2 feestgangers: Zayd en Amir. Mooi feest geweest jongens? Nu  konden wij met precies  7 spelers naar ’s-Gravenzande. Ryan ging de eerste helft keepen en Willem de tweede. Zij deden prima werk! De verdedigers Ansh, Willem en in de tweede helft Ryan  en Arjen hielden vaak goed stand. Goed om je heen kijken en geen ruimte geven was de opdracht. In de aanval liepen Arda, Mirac en Zaid. Goed kijken, lekker spelen, overspelen en schieten was de bedoeling. Zo bleven we een groot deel van de wedstrijd op voorsprong. Aan het eind van de 2e helft liep het een beetje mis en kon ’s-Gravenzande 2 keer scoren. Blijf goed meedoen, ook al heb je niet de bal! Dat is weer voor volgende week! Uitslag: 3-2.

VerburchJO11-7 tegen svErasmusJO11-2:
Met 8 spelers (waarvan 4 die vandaag de eerste wedstrijd speelden) begonnen we aan de wedstrijd tegen de grotere spelers van Verburch. Daar waar Verburch acht 10 jarigen in het veld hadden staan hadden wij acht 9 jarigen opgesteld. In de eerste helft was van enig verschil niets te merken: na een doelpunt van Verburch raakten wij na een mooie aanval de paal en lat. In de tweede helft begon de lengte en harde schoten van de tegenstander ons op te breken. De uitslag werd uiteindelijk 9-2 voor Verburch in een zeer leuke en sportieve wedstrijd. De penalty reeks werd daarna nog wel in een winst omgezet. Compliment voor alle spelers voor de inzet vandaag.