Erasmus heeft nu ook G-voetbal

Dat gebeurt in nauwe samenwerking met Kameleon. Kameleon is een sportvereniging voor mensen met een chronische ziekte of met een lichamelijke beperking. Zij biedt wekelijks 13 verschillende sporten aan voor ruim  300 leden.

Voor de jeugd is er onder andere ABC-diploma zwemmen, voetbal, loopbasketbal, judo, dansen en darts. Voor volwassenen wordt er badminton, gymnastiek, koersbal, darts, fitness, warmwatersport, boccia en rolstoelbasketbal georganiseerd.

De vereniging heeft aan het Veldzicht 20 een eigen sporthal met kantine. Daarnaast wordt van diverse andere sportlocaties gebruik gemaakt. Plezier in sporten en gezelligheid staan voorop.

Bij Erasmus gaan een senioren- en een jeugdteam spelen. Er wordt gebruik gemaakt van halve en kwart-speelvelden. Dus wordt er ook met aangepaste aantallen spelers gewerkt. De thuiswedstrijden van het seniorenteam worden op de zaterdag om 11.00 uur afgewerkt. Op de woensdagavond wordt er om 19.30 uur getraind. De wedstrijden van de jeugd worden in onderling overleg met andere verenigingen vastgesteld, maar worden wel onder de vlag van de KNVB afgewerkt.

Wij wensen de leden van de G-afdeling veel voetbalplezier en gezelligheid toe.