Erasmus E3 – Velo E9

We misten een paar van onze spelers. Laat het even weten bij Leo of op de app als je een keer niet kunt komen! Gelukkig kon Ennes ons komen helpen. Als je bij Erasmus aankomt, meld je dan meteen even bij mij. Zo weten we op tijd met hoeveel spelers we zijn.

We hebben het steeds moeilijk met onze tegenstanders. Maar we blijven ons best er voor doen en er voor knokken. Als we volgende keer nog wat meer letten op “meegaan”: Mee in de aanval als we aanvallen, mee in de verdediging als we moeten verdedigen,  dan gaat het zeker nog beter. Je kon het ook al zien in de 2e helft van deze wedstrijd.

Dus op naar Verburch, al staan die op de 5e plaats. Het is niet ver, maar zorg dat je er op tijd bent: 9 uur verzamelen.

Tot zaterdag,

Peter.

(En het verslag van de wedstrijd wordt gemaakt door……?!)