Erasmus D1 geeft vol gas

Zonder de zieke trainer en coach Richard (beterschap namens alle ouders en spelers) maar wel met 6 auto’s werd de rit naar Maassluis gemaakt om daar tegen Excelsior Maassluis de drie punten op te halen. Dat deze vereniging een TOP-klasser is was duidelijk te zien: de Business-club ruimte is groter dan de kantine en de reclameborden waren 6 hoog opgestapeld. Wij werden verbannen naar veld 4 en dat was 10 minuten lopen van de kleedkamers. We hadden daardoor geen tijd voor de warming up en daar gebruikte we dan  de eerste 10 minuten van de wedstrijd voor. Alle spelers liepen door elkaar heen en voorhoede spelers gingen achterin de bal ophalen. Dat leverde dus niets op en na een kleine ingreep van de begeleiding liep het zoals het moest: 5 doelpunten in de eerste helft. Vanwege een zieke en een afschrijver waren er geen wissels en dat maakte het de begeleiding erg makkelijk. De tweede helft in dezelfde opstelling met nog 4 mooie doelpunten als resultaat. Ouders bedankt voor de positieve begeleiding en aanmoedigingen, spelers bedankt voor de sportieve en goed gespeelde wedstrijd.