Erasmus 3 – Wippolder 2 4-7

Na wel een hele lange rustperiode mochten we dan eindelijk weer eens voor de punten. Gaat het om doelpunten dan zit dat vaak goed, wij weten altijd te scoren, ook zo gisteren maar liefst vier stuks en dan toch verloren, hoe zuur is dat. Vaak goed voetbal maar geen punten en daar gaat het toch ook om.

Voor het eerst ook compleet vanuit onszelf, zonder dat we aangevuld hoefde te worden, hoe mooi was dat. Alleen het weer was minder maar de wedstrijd was er niet minder om. In de uit wedstrijd kwamen we er niet aan te pas maar gisteren stond het beter, waren we beter in balans. Toch was het na 10 minuten Wippolder wat de 0-1 aantekende na nota bene een vrije trap van Erasmus werd deze onderschept en middels een vrije doortocht afgerond.

Het duurde tot de 25e minuut dat Brian Erasmus met een strakke kopbal op gelijke hoogte bracht (na een al even mooie strakke corner van Richard) werd deze gelijkmaker gevierd of we kampioen werden 🙂

In de rust nog even de puntjes op de i gezet om tot een goed resultaat te komen. Hetgeen na het eerste kwartier na rust in de ijskast kon. Binnen 15 minuten van 1-1 naar , 1-2, 1-3, 2-3 (doelpunt Maurice) en 2-4, waarna Wippolder rustig uitliep naar 2-6.

Toch werd het zowaar in de laatste 5 minuten nog even spannend. Wippolder dacht er te zijn en prompt sloeg Erasmus toe, Eerst was het Niels die zeer fraai 3-6 scoorde en nog geen minuut later herhaalde Dennis dit nogmaals en stond het binnen 2 minuten 4-6, zou het dan toch lukken? Helaas wederom net niet en was het toch Wippolder dat de zevende binnen schoot.