Erasmus 2 (zat) trekt aan het kortste eind

Afgelopen zaterdag was het voor Erasmus 2 een wedstrijd die het seizoen kon maken of breken. Met één punt achterstand op koploper LYRA zou het zomaar zo kunnen zijn dat Erasmus 2 de nieuwe koploper kon worden. Maar helaas, helaas… de wedstrijd ging met 2-5 verloren en zag LYRA dus verder uitlopen in het klassement.

Al vanaf de eerste minuut waren de intenties van Erasmus duidelijk: winnen! Zeker het eerste kwartier werd gestreden, goed voetbal gespeeld en kreeg Erasmus de grootste kans van de wedstrijd. Een aanval uit het boekje: goede opbouw van achteruit, ruimte maken, één keer raken en de spits lanceren.. maar jammer genoeg bracht de keeper redding. En toen Erasmus nog genoot van deze geweldige aanval lag de bal er bij ons in, 0-1. Na de 0-1 liet LYRA zien waarom het momenteel de koploper is. Het drukte door en zo werd het nog 0-2 en 0-3 met rust.

De wedstrijd leek toen al gespeeld, maar na de rust kwam Erasmus moet goede bedoelingen uit de kleedkamer en scoorde het na 40 seconde de 3-1. Kan het dan nog? Helaas niet, eindstand van de wedstrijd was 2-5. Vanaf nu kan Erasmus zonder druk van het kampioenschap gaan voetballen. Lekker vrijuit, met de heerlijke groep die we bij Erasmus 2 hebben.

De groep die bestaat uit jonge jongen, maar toch ook fantastische leiders! Voor de wedstrijd werd er namelijk door Ron, Marcel en Agit een heerlijk ontbijt geregeld, waarvoor dank! Uiteraard nog even wat sfeerbeelden van het gezellige ontbijtje op de club: