Erasmus 1 – Laakkwartier 1 & Erasmus 2 – DVO’32 2

Op zaterdag 5 november staan er voor de zaterdag selectie thuiswedstrijden op het programma. Het is voor Erasmus 1 haar eerste wedstrijd in de tweede periode. Voor Erasmus 2 staat er ook een belangrijke wedstrijd op het programma.

Erasmus 1 zal spelen tegen Laakkwartier 1. Aanvang van de wedstrijd is 15:00 uur, de volgende spelers worden om 13:30 uur verwacht:

• Tim Geurse
  • Delano van den Bosch
  • Kasper Koers
  • Jochem Pronk
  • Danny Lamens
  • Abdel Aznai
  • Tom Honders
  • Roell Brute
  • Mustafa Kececci
  • Ilker Isik
  • Jamal Elouarti