DHL 2 – Erasmus 3 2-2

Wil Erasmus 3 nog wat van het seizoen maken dan zal het de komende wedstrijden moeten gaan winnen. Onderaan staat alles dicht bij elkaar en alles kan nog, zo ook gisteren tegen DHL. Erasmus over de gehele wedstrijd de betere ploeg, verdiende om te winnen maar uiteindelijk slechts 1 puntje overhield aan het treffen.

Erasmus kwam in 18e minuut op een 0-1 voorsprong door, wederom, Brian die uit een corner de bal binnen wist in te te koppen.

Niet heel lang hebben we kunnen genieten van de voorsprong, een lullig gegeven penalty voor hands, die gisteren wel een hele bijzondere interpretatie van de scheidsrechter kreeg (het ligt aan de afstand waar hands door ontstaat) zorgde dat DHL het kadootje maar al te graag in ontvangst nam 1-1.

Erasmus bezig aan een van zijn betere wedstrijden en kwam zowaar direct na de aftrap in de 2e helft door Efrem op 1-2. Hoe vandaag anders, te vaak is het andersom. Dit gaf ook meteen aan hoe Erasmus in de wedstrijd zat.

Kansen op de 1-3 kwamen er, echter geluk ontbeerde.

DHL ging de druk opvoeren en had zowaar resultaat, vlak voor tijd werd een voorzet (strak) in eigen doel gewerkt in een poging de voorzet te blokken. Zuur.

Nog zuurder werd het dat Erasmus kort daarop geen penalty kreeg toegekend nadat een schot in de 16 tegen de arm van een DHL speler kwam, de uitleg volgde…………… het lag aan de afstand pffff.

Zo zie je wel dat wanneer je onderaan staat je vaak het portie geluk mist om dit soort wedstrijden alsnog te winnen.

Het goede nieuws was het veldspel, ondanks dat we maar 11 man hadden, voor elke meter gestreden, lekker gevoetbald en dat 90 minuten lang. Hulde. Dit geeft moed voor de komende drie wedstrijden waar we aantreden tegen club die nog in ons vizier staan.