De Ster 1 – Erasmus 1 en RKDEO 2 – Erasmus 2

Na het vreselijke nieuws dat onze vaste supporter Chris Houtman van de week is overleden zal het voetbal morgen ondergeschikt zijn. Toch zal Erasmus 2  zijn laatste strohalm moeten aangrijpen om via een minuscule kans op een p/d plek zien te komen. Het zal zelf iig moeten winnen. Erasmus 1 heeft zich verleden week veilig gespeeld maar zal zo hoog mogelijk willen eindigen. De volgende spelers worden verwacht:

Erasmus 1, verzamelen 12:30, aanvang 14:00

Rick, Murat, Michael vdr H, Dennis, Mo, Jamal, Aioub, Dylan, Appie, Tom, Kasper, Menno (zie ook 2e), Almin (zie ook 2e) en Tonnie (zie ook 2e)

Erasmus 2, verzamelen 09:30, aanvang 11:00

Michael M, Almin (zie ook 1), Silvester, Metin, Martijn, Firat, Luuk, Orcun, Jeffrey S, Jeffrey vdr M, Remy, Tolga, Jaimy, Germaine, Menno (zie ook 1) en Tonnie (zie ook 1)