BMT VE1 – sv Erasmus VE2: 7-2

Voor deze wedstrijd waren er maar liefst 12 man beschikbaar. En 1 wissel op veteranenniveau is geen luxe kan ik jullie zeggen. (geef mij een reden om …). Maar bikkels als we zijn, haalde we de eindstreep zonder blessures en andere ongemakken. Tegen deze vaardige ploeg hadden we in de eerste helft weinig in te brengen. Relatief weinig balbezit voor ons en dus ook weinig mogelijkheden om daar iets goeds mee te doen. Feitelijk was tegenhouden de belangrijkste bezigheid voor VE2. Met veel kunst en vliegwerk werd door onze reserve-reserve keeper het doel aanvankelijk nog schoon gehouden. Het aantal aanvallen werd dermate veel dat het wachten was op het moment van capitulatie. De BMT machine wist tot aan de rust op 5 treffers te komen. Gelukkig bleek dat voor hen ook het moment van bezinning te zijn. De 2e helft bleek ineens veel gelijkwaardiger te zijn. Dat kan natuurlijk door hun terughoudendheid komen, maar net zo goed ook door onze terugkeer in de wedstrijd. Wie het weet mag het zeggen. Wij blijven bij de feiten en die zeggen ons dat we de 2e helft gelijk hebben gespeeld. Baggio en Marco troffen doel, en daarmee werd de spreekwoordelijke “eer” ook deze week veilig gesteld. Rest ons de supporters, van klein tot groot, voor hun aanwezigheid en support op alle vlakken zoals toegezegd te bedanken. Toch fijn om als veteranen over trouwe supporters te beschikken. Dank Audrina, Hans, Angelo, Michael en Ruud.

Groet Michel.

Doelpunten