Agit Akbulut verliest weddenschap

Erasmus zaterdag is nog niet geworden wat het moest worden. Misschien waren de verwachtingen wel te hoog aan het begin van het seizoen.
Toen de wedstrijd tegen VELO op het programma stond dacht keeper Agit Akbulut een weddenschap zonder gevaar aan te gaan met zijn team. Alles meer dan een nederlaag zou betekenen dat hij de weddenschap zou verliezen en dat zijn team zijn haar mocht afknippen. Zo gezegd zo gedaan.
Wat Akbulut echter niet kon vermoeden is dat zijn team de beste wedstrijd van het jaar uitegerekend tegen VELO speelde. Ook Akbulut liet zich niet onbetuigd en stopte een penalty en zijn ploeg pakte tegen VELO met 2-2 een punt.

unnamed

Akbulut werd dus voor de wedstrijd tegen HPSV kaal geschoren. Zijn team pakte Akbulut nog even extra door zijn hele hoofd kaal te scheren en alleen een matje in de nek over te laten. Bij HPSV dachten ze wellicht dat dit een kapsel was van iemand die gek geworden was.

bron: Het Haags AmateurVoetbal