ADS VE1 – Erasmus VE 2 : 10-0

Na het gezellig samenzijn afgelopen vrijdag bij Garoeda, en inmiddels bekomen van het overheerlijke indische buffet, traden we aan voor de laatste wedstrijd, seizoen 2015-2016. Het bleek zelfs de allerlaatste wedstrijd op de velden van ADS te zijn, waarna het complex zijn poorten voorgoed sluit. Met deze twijfelachtige eer, wisten we dat er veel op het spel stond. De titel voor ADS, en een eventuele laatste plaats voor VE2. Maar veel belangrijker voor ons, stond deze wedstrijd in het teken van het afscheid van 3 coryfeeën.

VE2 Aftergame

Mari – Angelo – George wie kent ze niet. Samen goed voor oneindig veel speelminuten, doelpunten, reddingen, mooie en knullige momenten. Maar vooral zo werd door “ masterspeaker” Peter aangehaald, wijze woorden van mannen die er toe doen, die er altijd waren, zowel op het veld als bij de avondjes uit. Onze  dank aan jullie mannen, voor alle mooie jaren die we samen hebben meegemaakt. En uiteraard blijven jullie van harte welkom langs de lijn, in de komende seizoenen die nog voor ons liggen.

Tegen de jonge mannen van ADS hadden wij weinig in te brengen met de 12 beschikbare spelers op deze dag van zonneschijn en hagelbuien. ADS voor het 2e achtereenvolgende jaar kampioen in onze poule. Of dat een verdienste is weet ik niet, maar toch gefeliciteerd. De 10 nul nederlaag was zelfs geen schande. We hebben naar vermogen gepresteerd, en Angelo neemt gewoon afscheid met het stoppen van een penalty. Met dit resultaat eindigen we op plaats 11 in de poule. Aangezien het een poule van 11 teams betreft is verdere uitleg overbodig.

Wij kijken terug op een sfeervol seizoen, met hoogte en dieptepunten qua voetbal, maar iedere week winnaar van de 3e helft.

Groet Michel.

Doelpunten