Aanstelling trainer zondagselectie 2017-2018

Een ‘werkgroep’, bestaande uit Jeroen de Zoete, Ron van der Heiden, Peter en Marco Hartgring hebben achter de schermen hard gewerkt om te kijken of er op de zondagmiddag weer een selectie-elftal kan worden samengesteld.

Gesprekken met potentiële spelers en bestuur zijn dusdanig positief dat met vertrouwen naar komend seizoen wordt uitgekeken.
Inmiddels is de werkgroep zo vergevorderd dat gemeld kan worden dat Peter Hartgring is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de zondagselectie voor het seizoen 2017/2018. Peter is uiteraard een bekende van de club. Na jarenlang als speler actief te zijn geweest als selectiespeler, is Peter aan de slag gegaan als trainer, eerst bij Erasmus waar hij zijn trainersdiploma UEFA-C heeft behaald, daarna bij SEV. Wij zijn zeer verheugd dat Peter dit avontuur bij zijn club aan wilt gaan.

De komende tijd zullen nog de nodige werkzaamheden moeten worden verricht. Met onderwerpen als kleding, sponsors, bezetting van de staf, materialen en vastleggen van (nog meer) spelers zijn er nog genoeg uitdagingen.

Kortom mooie ontwikkelingen voor komend seizoen. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Peter Hartgring (hoofdtrainer zon-selectie 17/18) en Marco Hartgring (vz voetbalseniorencommissie)

Foto: links Peter Hartgring (hoofdtrainer zon-selectie 17/18) en rechts Marco Hartgring (vz voetbalseniorencommissie)