7 tegen 7 competitie

SV Erasmus is een samenwerking aangegaan met Pitchplay. De bedoeling van deze samenwerking is het opstarten en uitvoeren van een 7 tegen 7 competitie op het terrein van SV Erasmus.

Inmiddels zijn de eerste kennismakingsgesprekken met Pitchplay achter de rug en kan begonnen worden met het werven van teams. De bedoeling is dat er uiteindelijk met 12 teams een competitie wordt afgewerkt.

Deze wedstrijden zullen op de woensdagavonden plaatsvinden, zowel op kunstgras als op gewoon gras.

Heb je een idee of suggestie hoe we teams en/of individuele spelers van buiten de club kunnen benaderen om hier aan mee te doen, laat het ons weten.

Meer informatie is te vinden op Facebook (graag delen en liken) en op website van Pitchplay.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij Marco Hartgring (0618048701).