Laakkwartier VE2 – sv Erasmus VE2: 6-3

Als je denkt dat je een vrouw getrouwd hebt uit Gouda, en je wordt de andere ochtend wakker naast een vrouw uit Ghana!!! Dan heb je de avond er voor in ieder geval niet opgelet. Als je nooit hebt getwijfeld , dan heb je nog nooit nagedacht. Quotes van de 3e helft zullen we maar zeggen. Overigens heeft Patrick zo weinig vrienden dat hij ze inmiddels koopt op Marktplaats. En dan gelijk 6 stuks in één aankoop. Hoppa daar zijn we weer met onze wekelijkse verantwoording naar onze lezers.

Zo, en dan nu de wedstrijd. Tegen de nummer laatst, op papier altijd een makkie. Vol vertouwen dus het veld in met 3 wissels waaronder Frans, die spontaan kwam kijken, uitaard met de mededeling; mijn voetbaltas ligt in de kofferbak, dus als jullie… Tuurlijk Frans kom er gezellig bij, voor jou maken we ergens in de wedstrijd een plekkie vrij. In de eerste helft ging het best redelijk, niet goed dus maar redelijk. Te veel balverlies en foute passes. Het scoreverloop van 1-0 achter, 1-1, 2-1 achter en in dezelfde minuut de 2-2 zijn dan de noemenswaardige hoogtepunten van helft 1. Peter Ho en Baggio krijgen eer weer een streepje bij in het doelpunten klassement. Je moet tenslotte iets belangrijk maken. Nou dit klassement is meer dan belangrijk voor VE2 kan ik je uit betrouwbare bron vertellen. Het getuigde overigens van grote klasse dat wij bij deze uitwedstrijd, zelf de scheidsrechter voor de eerste helft hebben geleverd. Renato, ik zeg het niet snel, maar je was futloos, sorry ik bedoel natuurlijk foutloos. De 2e helft had ook schriftelijk afgedaan kunnen worden. Excuses aan het trouwe publiek van VE2. De wil was zeker aanwezig, geloof ons op dit punt, de uitvoering was helaas dramatisch. One of those days, dat er effe niets lukte. Buitenspel dat zeker, maar daar hebben we het vandaag niet verloren. Laakkwartier scoorde nog 3x en wij 1x. Toch wel leuk hoor die 1-2 van Willem met de keeper. Resultaat was wel een 6-3 nederlaag. Hoge ballen en Max, mwahhh, kan hij er niets aan doen dat hij als keeper te klein is voor hoge ballen. Wel dapper dat je het doel voor ons het bewaakt.

Vanaf deze week naar de aanloop van de verkiezingen hebben we een eigen VE2 exit poll. Wat een leed in de wereld zeg, daar is iedereen het over eens, net zoveel ellende als 20 jaar geleden maar nu weet iedereen het via social media is door ons gezamenlijk vastgesteld.

De partij van de dieren en de Ouderenpartij scoren momenteel nog best hoog. Da’s op zich niet bij een veteranenteam die volledig binnen de doelgroep valt, op wat jonkies na dan. De onderbouwing van deze keuze is overigens flinterdun, maar het is wel besproken, dus wordt er verslag van gedaan.

Groet,

Michel