JO11-2 soms zit het mee, soms zit het tegen

Afgelopen zaterdag speelde onze JO11-2 tegen GSCESDO een zeer spannende wedstrijd. Beide teams werkten hard voor de overwinning maar wij hadden Rechaino in een zeer goede vorm die er twee inprikte. GSCESDO wist er maar eentje te maken en zodoende was de toch wel verdiende overwinning een feit. De JO11-2 is een team dat heel hard werkt in de wedstrijd, iedereen doet zijn uiterste best om zijn steentje bij te dragen en dat is heel leuk om te zien!

Dat hard werken niet altijd loont bleek maandagavond: Nu stond de inhaalwedstrijd tegen SVH op het programma. Rechaino zette ons al snel op voorsprong. SVH gaf zich echter niet gewonnen en ook zij deden hun uiterste best waardoor er een mooie wedstrijd ontstond. Bij een corner van SVH stonden we even niet op te letten en lieten we een speler van SVH helemaal vrij staan. Hij kreeg de baal vanuit de corner mooi aangespeeld en kon eenvoudig intikken: 1-1 Vlak daarna weer een corner tegen en weer kwam de bal hard voor de goal waar Faris de bal wel heel ongelukkig tegen zich aan kreeg en zo ons doel in vloog. Daar stonden we met de rust dus zomaar met 1-2 achter! Werk aan de winkel dus. Na de rust liet Erasmus zich van een hele goede kant zien en binnen 10 minuten was de stand weer op 3-2 voor ons! Rechiano maakte de 2-2 waarna Younes een mooie aanval handig afmaakte! Hierna golfde het spel op en neer maar de meeste kansen waren toch voor ons maar helaas wisten we niet meer te scoren terwijl SVH dat uit twee snelle uitbraken wel wist te doen waardoor wij een beetje onterecht met 3-4 verloren. Zo kan het dus ook,  de teleurstelling bij de spelers was groot maar daar moeten we ook sportief mee leren omgaan!

Al met al……een goed en een slecht resultaat maar beide wedstrijden heel hard gewerkt en  langzamerhand lopen de combinaties wat beter en gaat we steeds beter als team spelen!