JBR Dienstverlening ook volgend seizoen shirtsponsor sv Erasmus zaterdag

De selectie van sv Erasmus zaterdag speelt ook het komende seizoen met de naam JBR Dienstverlening op haar shirt. Al drie jaar is JBR Dienstverlening een vaste shirtsponsor bij sv Erasmus zaterdag. Mede daardoor is de vereniging enorm blij met het verlengen van het shirtsponsorcontract.

JBR Dienstverlening is een jong en dynamisch bedrijf dat zich inzet voor dienstverlening aan bedrijven, particulieren, stichtingen en gemeentelijke instellingen.

JBR bestaat uit gemotiveerde en ervaren mensen die al jaren in de dienstverlening werkzaam zijn en die hun werk met veel plezier en op veilige wijze uitvoeren, d.m.v. het werken met de nieuwste en goedgekeurde materialen..

Omdat JBR Dienstverlening een midden klein bedrijf is, kan het zijn kosten vaak lager houden dan een groter bedrijf. Dit is mogelijk omdat zij minder kostenposten hebben en prijsbewust handelen. Zij kunnen u dus een aantrekkelijk aanbod doen, geheel naar wens, op glasbewassing, schoonmaak en gevelonderhoud. Bekijk ook de site www.jbrdienstverlening.nl