Houtwijk – Erasmus zo 0-2

Sommigen doen heel veel moeite. Zo verscheen Brian Linger als supporter langs de lijn. De rechtsback van het tweede had net zijn eerste goal gemaakt op onvoorstelbare mooie wijze van de rechterzijde zo in het kruis. Of dat in het verslag mocht. Daar kunnen we natuurlijk niet aan beginnen. Overigens, het onderdeel supporters wonnen we dik, Hulde. Wij zelf waren duidelijk de betere ploeg. Al hadden we iets te veel lange halen. Korte stukjes gaat makkelijker. Op die manier kregen we ook een pingel. Was het er binnen of net niet ? Hoe dan ook, 0-1 door Bas. Na rust waren we het een beetje kwijt. Houtwijk drong ons meer en meer terug, maar echt gevaarlijk werd het slechts een enkele keer. Wel kwam er steeds meer ruimte voor ons en vlak voor tijd kon Bas zomaar doorlopen en beslissen. Nog even terug naar de supporters. Als we dat komende zondag ook willen winnen, hebben we iedereen nodig. HDV denkt bij ons de titel binnen te kunnen halen. Zij worden vast gesteund door hun eigen aanhang. Komt dat zien, as. zondag op ons eigen complex.

Erasmus 2 speelde thuis de uitwedstrijd tegen SVH 2 en wist in een sportief duel met 6-2 te winnen waarin in enkele zeer fraaie treffers werden opgetekend en zelf een Barcelona rondootje de hoogte punten vormden. As zondag ook voor het tweede de laatste thuiswedstrijd. Laten we met zijn allen een succesvol seizoen lekker afsluiten.