Het weekend van dubbele cijfers en 6 punten

Afgelopen zaterdag won, net zoals vorig weekend, zowel Erasmus 1 als Erasmus 2 haar competitiewedstrijd. Voor Erasmus 2 was het de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. MSV’71 3 werd door goed voetbal met 6-2 verslagen. Voor Erasmus 1 was het al de derde competitiewedstrijd. Ditmaal tegen HPSV. Na de overwinning van vorige week tegen Haagse Hout werd de goede lijn doorgezet. HPSV kon weinig tot geen weerstand bieden. Na een slechte eerste helft van Erasmus stond het bij de rust al op een 4-0 voorsprong.

Na rust begon Erasmus steeds beter te voetballen. Erasmus was duidelijk de bovenliggende partij en HPSV werd van het kastje naar de muur gespeeld. Mooi uitgespeelde aanvallen, goede vrije trappen en een schitterend afstandsschot bracht de stand op 10-0. Volgende week de uitwedstrijd tegen Hercules dat zeer waarschijnlijk meer tegenstand kan bieden van HPSV. Doelpunten werden gemaakt door Roell Brute (3x), Dennis Geurse (3x), Stephan de Roode, Maikel Wijngaarden, Danny Lamens, Ilker Isik.