Gezocht

Binnen (o.a.) de voetbalseniorencommissie zijn wij voortdurend op zoek naar vrijwilligers.

Momenteel zijn wij per direct op zoek naar een Leider en Scheidsrechter voor ons 2e selectieteam op de zondag. Denk je dat is iets voor mij, of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Marco Hartgring (m.j.hartgring@hetnet.nl of 06 180 487 01).

Er zijn nog tal van andere activiteiten die door nieuwe vrijwilligers opgepakt kunnen worden. Schroom niet om eens nader te informeren, niet alles is structureel of tijdrovend.

Afgelopen jaar heb ik gemerkt dat mensen best iets willen doen voor de club, maar dat ontstaat vaak pas na persoonlijke benadering. Maak het de Bestuursleden en huidige vrijwilligers makkelijker door zelf initiatief te nemen.

Alvast bedankt!

Marco Hartgring (Seniorencommissie)