ErasmusJO11 sluit competitie af

Vandaag stond de laatste competitiewedstrijd tegen het sterke Die Haghe op het programma. Quilyan was er helaas nier bij maar Issam kwam ons weer versterken in het doel. Met een kleine vertraging begonnen we aan de wedstrijd en dat was niet helemaal met een goede concentratie en erg onrustig aan de bal. De tegenstander kwam te veel en te gevaarlijk aan de bal. Jammer aangezien de laatste weken meer dan voortreffelijk werd gevoetbald. De tegenstander kwam dan ook verdiend met 3-0 voor. In de rust de rust weer terug gebracht in het team en de 2e helft was een totaal andere dan de eerste helft. Er vielen nog een paar mooie doelpunten die al dan niet werden goedgekeurd door de scheidsrechter. Jammer dat de leider van de tegenpartij daar een te grote invloed op probeerde te hebben. De inzet was in ieder geval weer prima in de 2e helft. Uiteindelijk ongeveer met 4-1 verloren. Maar wat belangrijker is dat alle spelers in de loop van het seizoen beter zijn gaan voetballen. We gaan ons nu opmaken voor een aantal toernooien.