Erasmus zondag oefent dinsdag 8 mei thuis tegen Haagse Hout

Morgen, dinsdag zal het eerste van de zondag thuis een oefenwedstrijd spelen tegen Haags Hout.

Om 20.00 uur zal worden afgetrapt. Aan de wedstrijd zullen ook mogelijke nieuwe spelers deelnemen.

Een mooi moment voor de manschappen van trainer Peter Hartgring om te laten zien dat ze de scoringsdrift van afgelopen zondag kunnen voortzetten. Afgelopen zondag werden 3 punten opgehaald bij Blankenburg, waarbij 8 maal het net werd gevonden. Complimenten ook aan Jaimy die met een aantal goede reddingen het aantal tegentreffers tot 1 wist te beperken.

Morgenavond prachtig weer om te voetballen en misschien nog wel lekkerder om langs de lijn naar de wedstrijd te gaan kijken. Komt dus allen!

Tot slot, namens de voltallige selectie feliciteren wij het G-team en het 4e zondag team met het behalen van het kampioenschap!