Erasmus zo 1 sluit 1e seizoenhelft af met overwinning

Erasmus 1 zon won zijn laatste wedstrijd voor de winterstop van  Houtwijk 1 met 4-1

We hadden vandaag het rijk voor ons alleen.,  De voorwedstrijd van VE1 werd op eigen verzoek op gras gespeeld,dus alle tijd om een taktisch plan uit te broeden. Min of meer gebaseerd op de trainer van de tegenstander.

Maar bij aanvang bleek dat een ander te zijn, een oude bekende nog wel. Hoog druk zetten leverde al heel snel de 1-0 op, na goed doorzetten van Mourat. Houtwijk richtte zich op onze enkels, hoofden en nekken. Gelukkig wist John in de rust de gemoederen te kalmeren.

Daarna brak onze mindere periode aan. De gelijkmaker hing in de lucht en die kwam dan ook.

Net toen bijna niemand er nog een cent voor gaf, richtten wij ons weer op. Amine kopte een puntgave voorzet van Ton binnen : 2-1.

En waar zijn wissels voor ? Firat liet dat zien, door twee keer te scoren namelijk. Na afloop werd dit goed gevierd, de wedstrijd die absoluut gewonnen moest worden werd ook gewonnen.

Zo gaan we met een goed gevoel als zesde de winterstop in.

Namens de gehele selektie prettige dagen en een goed 2018.

Tot volgend jaar !