Erasmus klusbedrijf

Het voetbalseizoen is wel afgelopen, maar het Erasmus klusbedrijf zit niet stil. Ton, Hans, Leo, Jetty, Piet, Frank, Leo, Joop, Henk, Tony, Nico, Ben, Tim en Jan zijn een aantal deelnemers van het klusbedrijf die in de zomerperiode onderhoud en vernieuwing doen op het terrein en aan/in de gebouwen.

De groenvoorziening wordt aangepakt op het terrein, de sloten worden schoongemaakt. De koelkasten in de kantine worden schoongemaakt en allerlei opknap klusjes worden uitgevoerd.

We zijn ook bezig met vernieuwing. Zo zijn we van de oude kleedkamers een nieuwe bestuurs/vergaderruimte aan het creëren. Hieraan wordt ook een keukentje gerealiseerd en 2 nieuwe toiletvoorzieningen gebouwd

We gebruiken hiervoor zoveel mogelijk bestaande materialen die door het slopen weer herbruikbaar zijn,
het gaat hier vooral om de stenen.

De doorgang naar deze ruimte komt vanuit de kantine en dat gebeurd zodra de verbouwing geheel uitgevoerd is. Hierna zal op de plaatst van de huidige bestuurs/vergaderruimte nieuwe kleedkamers worden gerealiseerd.
Wij zijn uiteraard heel blij dat er nog steeds vrijwilligers zijn die zich op deze wijze inzetten voor onze vereniging.