De jeugd had er weer zin in afgelopen zaterdag

Afgelopen week kwamen alle teams aan de bak voor de 2e competitieronde. En dat werd weer niet onverdienstelijk gedaan. Een stevig aantal doelpunten in het doel van de tegenstanders leverde ook dit weekend een aantal mooie overwinningen op. De eerste wedstrijd van ErasmusJO19 bij het altijd lastige GSC/ESDO leverde de eerste drie punten op: en er gaan nog talrijke punten behaald worden.
Van de wedstrijd ErasmusJO11-1 is een verslag gemaakt: JO-11 Erasmus 1  –  JO 11 Hercules 3: 2-7.
Vandaag onze eerste echte thuiswedstrijd op pas gemaaid lekker nat echt gras. Zayd was nog even onder weg maar toen waren we echt compleet. Vandaag stonden Mirac en Zaid, graag of niet, in het doel. De afspraken na vorige week hebben we in de kleedkamer nog even doorgenomen. We kwamen goed uit de startblokken en kwamen met 1-0 voor. Daarna was Hercules de sterkere partij. Goed blijven trainen en hard werken in de wedstrijd is het devies voor as. zaterdag. Kijk nog even naar het verslag van vorige week…..en wie weet als we het zo doen…..!? Alle supporter-ouders bedankt ook deze keer weer!