sv Erasmus

Jeugdprogramma zaterdag 1oktober

Vanwege het volle thuisprogramma op 1 oktober zijn er 2 wedstrijden verschoven. ErasmusJO13-1 speelt al om 09.00 uur op veld 1 (verzamelen om 08.00 uur).  ErasmusJO9-3 speelt om 10.30 uur met een aantal nieuwe spelertjes op veld 3. Voor de meeste teams staan er nog 2 bekerwedstrijden op het programma....

Erasmus 1 – RAS 1 & Erasmus 2 – Naaldwijk 3

Zaterdag 1 oktober is het weer volle bak op sportpark Erasmus. Naast enkele jeugdwedstrijden spelen alle drie de zaterdag seniorenteams een thuiswedstrijd.   Voor Zaterdag 1 is het aanhaken of afhaken. Na de nederlaag van vorige week tegen Hercules is het aan Erasmus de taak om het recht te zetten...

Erasmus op TV West

Vanavond zijn op de JO9-training opnames gemaakt door TV West. Morgen, woensdag 28 september, zal er een reportage worden uitgezonden met als onderwerp het functioneren van onze combinatie-functionaris Henk Boon.

Wedstrijd ErasmusJO13-2 tegen Semper Altius

Morgen, woensdag 28 september, speelt Erasmus JO13-2 een UITWEDSTRIJD tegen Semper Altius. Tijdens de training is aangegeven welke spelers aanwezig moeten zijn. Verzamelen om 17.30 uur. Wij verwachten veel ouders om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn.  

TV West bij training F-pupillen

Vandaag (dinsdag 27 september) was TV-West aanwezig bij de training van onze F-pupillen om het werk van Henk Boon bij sv Erasmus in beeld te brengen. Vanaf morgenochtend 07.00 uur worden de opnames uitgezonden op TV-West.